وبلاگ شخصی سید سروش هاشمی

به نام خدایم روان شد به کار / که نامش بود هم به فرجام کار

وبلاگ شخصی سید سروش هاشمی

به نام خدایم روان شد به کار / که نامش بود هم به فرجام کار

وبلاگ شخصی سید سروش هاشمی

زندگی خیلی نامشخص تر از اینه که من بتونم بگم این جا چی می نویسم. هر چی زندگی برام بیاره.

سایت paste.ubuntu.com (مناسب برای انتشار کد و متن برای مدت محدود)

   سلام.

  خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟

  امروز هم می خوام یه سایت معرفی کنم. این سابت بر خلاف دو سایت قبلی که معرفی کردم یه سایت آموزشی نیست. شما می تونید تو این سایت یه متن(دقت کنید که متن علاوه بر کد یه نامه، نوشته یا هر چیز دیگه ی متنی هم می تونه باشه) بزارید و این سایت اون متن رو در یه صفحه اینترنتی قرار می ده و اون رو به شما نشون می ده و شما می تونید لینکش رو برای هر کسی که می خواید بفرستید. ویژگی مهم این سایت اینه که وقتی توش یه کد به یه زبانی میزاید و براش مشخص می کنید این به چه زبانی نوشته شده میاد اون کد رو به شکلی قشنگ تر می کنه(بعضی کلمات مثل انواع متغیر رو مثلا بنفش می کنه، بعضی کلمات تعریف شده دیگه رو مثلا سبز می کنه و ...) و در واقع یه کاری می کنه که کد راحت تر خونده بشه. معمولا این سایت در جماعت برنامه نویسان متنی کاربرد زیادی داره. ولی یه نکته ای در مورد این سایت هست و اون اینه که این سایت برای یه مدت محدود(مثلاً 2 یا 3 هقته) اون متن رو نگه می داره و بعد از اون، اون لینک به کلی از سایت حذف میشه. سعی کنید(درباره ی کسایی که میشناسمشون و کد هاشون رو تو چت به من میفرستن، خواهش می کنم :-| ) از این سایت استفاده کنید که گاهی اوقات خیلی لازم میشه.

  لینک سایت: paste.ubuntu.com

  آموزش کار با سایت: از اون جایی که هر آدمی میتونه تو حداکثر 5 دقیقه بفهمه با این سایت چه طوری باید کار کرد دیگه این قسمت با خودتون.(کلا که 4 تا کار بیشتر نباید انجام بدین، دیگه چی رو من باید توضیح بدم. :-| )

خوش باشین.

نظرات  (۱)

به! سلام سروش خان!
این سایت خوبه، ولی این مدت محدودش به نظرم خیلی مناسب نیست...
غول های بزرگتر و بهتری در این صنعت! هستند.. مثل paste2.org، pastebin.com که میشه توش اکانت هم ساخت و یادداشت ها رو کامل مدیریت کرد.
پاسخ:
   سلام :)
  من با اون سایت ها خیلی آشنا نیستم و این سایت رو هم تو مدتی که المپیاد می خوندم باهاش آشنا شدم. در واقع این سایت برای نگه داری متون ساخته نشده و خوبیش سرعت بالا و حجم(صفحات) فوق العاده کمش هست. برای مدیریت متن قطعا باید حجم بیشتری داده رو برای باز کردن هر صفحه دریافت کنی ولی خوش حال می شم اگه یه مطلبی در این مورد(توی وبلاگ خودت یا اگه قابل می دونی تو این وبلاگ) بخونم.
  خوش باشی. :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی